welkom bij studio blauw - moderne kalligrafie

Hoe maak je een speciale gebeurtenis of dag zo bijzonder als jij of jullie zelf zijn?
Houd je van anders dan anders? Kies dan voor moderne kalligrafie!

Handgeschreven betekent uniek, persoonlijk en exclusief, en exact zoals je het wilt hebben. Anders dus, maar ook betaalbaar, dat is ook wel zo prettig!

Let op:

Alles is handwerk, eventueel gecombineerd met (ook speciale, zoals letterpress) digitale druk, daarom kan ik maar een beperkt aantal opdrachten aannemen.
Heb je belangstelling of staat er bijvoorbeeld al een trouwdatum vast? Laat het me zo snel mogelijk weten en verzeker je van prachtige moderne kalligrafie op jullie grote dag of speciale gebeurtenis!

contact moderne kalligrafie

studio blauw modernekalligrafie.nl Dit ben ik, Lea, in actie tijdens de eerste editie van de geweldige bruidsbeurs Jullie Feestje (fotocredits Tamara van Blik en Bloos Fotografie). Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik heb mijn hart verloren aan vormgeving en typografie en aan kalligrafie in het bijzonder. Deze passie deel ik graag met je. Ik heb dit niet altijd gedaan, hoewel het mijn hele leven wel een rol heeft gespeeld en ik zolang ik me kan herinneren een potje inkt met een kroontjespen heb gehad. Na een wetenschappelijke opleiding heb ik jaren met plezier gewerkt als geograaf. Nu maak ik met veel liefde en aandacht kalligrafie in allerlei vormen en hoop daarmee speciale momenten en gebeurtenissen onvergetelijk te maken. Ik verheug me je te ontmoeten!

Lea van der Last 0648583998
modernekalligrafie@gmail.com

Ik ontmoet je ook graag op Facebook of Instagram! studio blauw modernekalligrafie.nl studio blauw modernekalligrafie.nl